SALTAMOS VILLAGE

SALT TÀNDEM

VOLS VOLAR?

Saltar des d'un avió i volar faran que l'adrenalina i la dopamina es disparin en el teu cervell, fixant un record inesborrable en la teva memòria.

A 4000 MTS I A PUNT DE SALTAR

S'obre la porta de l'avió, es dispara l'adrenalina, saltes des de 4000 m i voles a 200 Km/h durant 60 s de caiguda lliure. Mola, no?

4000
mts

60s
caiguda lliure

200
km/h

4min
paracaigudes

UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

Regala't una experiència per a tota la vida.
Regala't un somni.

PREPARA'T PER A SALTAR

EN NOMÉS 3 PASSOS

BRÍFING

Un els nostres instructors us donarà una breu explicació sobre els procediments de seguretat del salt: com accedirem i ens situarem dins de l'aeronau, quina posició adoptarem a la porta abans de saltar, quina posició tindrem durant la caiguda lliure, què farem amb el paracaigudes obert i com aterrarem.

EQUIPAMIENT

Utilitzarem un mico de salt d'únic ús i màscara (protocol covid19). Se'ns ajustarà un arnès especifico per a salts en tàndem que es connectarà a l'equip de l'instructor durant el vol en l'avió. Se'ns proveirà d'ulleres de paracaigudisme i guants si fos necessari.

VOL EN AVIÓ

L'ascens a l'altura de salt és d'aproximadament 15min i el passatger se situa davant del seu monitor per a facilitar el control i equipament. Una vegada equipats el monitor és qui controla el moviment i posicionament del passatger cap a la porta de l'aeronau

LA MEJOR TECNOLOGÍA
PER A MAI OBLIDAR

HANDYCAM VIDEO

HANDYCAM PHOTOS

EXTERNAL VIDEO

EXTERNAL PHOTOS

UNA EXPERIÈNCIA 360º