SALTAMOS VILLAGE

SALTAMOS VILLAGE

Saltamos Village (Sant Fruitós de Bages) és molt més que el Centre de Paracaigudisme de Barcelona.

Un lloc per a visitar amb familiars i amics, per a gaudir i relaxar-se en un ambient natural.

Ja sigui de passeig, esmorzar o relaxació, en les instal·lacions de Saltamos Village et sentiràs com a casa.

Estem estratègicament situats en el “cor de Catalunya” el que ens fa molt accessibles en poc temps de mobilitat des de les principals ciutats catalanes.

Especialment el nostre posicionament geogràfic és un privilegi per als barcelonins i els seus turistes en trobar-nos a només 45´ amb cotxe des del centre de la ciutat Comtal. A més de la possibilitat d'arribar en transport públic fins a Manresa (FGC i RENFE)

La gastronomia i els llocs turístics al Bages fan fins i tot més interessant el realitzar la nostra activitat per a gaudir una jornada completa.

Destaquem la possibilitat de la visita a Montserrat, al Monestir de Sant Benet (St. Fruitos de Bages), els Cellers de Abadal (Santa Maria de Horta d'Avinyó), Cardona, Manresa, Parc Natural de Sant Llorenc de Munt i l´Obac, entre altres.

Gaudeix de la nostra terrassa chill-out, piscina i servei de menjars i begudes a càrrec de BeOn1 Bar, en un entorn d'adrenalina i relax tot en el mateix lloc. A més de gaudir d'unes increïbles vistes a Montserrat. (Ús de piscina exclusiva per a clients del bar)

Consulta pel nostre servei gastronòmic fets a la teva mesura per a propostes de menjars, sopars, esdeveniments privats & empresarials, celebracions, aniversaris i molt mes, no dubtis a consultar-nos.

+34 666 395 605
Lautaro R La Spina
Bar Manager