SALTAMOS VILLAGE

saltamos simbol blanc2

SALT TÀNDEM

VOLS VOLAR?

Saltar des d'un avió i volar faran que l'adrenalina i la dopamina es disparin en el teu cervell, fixant un record inesborrable en la teva memòria.

saltamos village salto barcelona

A 4000 MTS I A PUNT DE SALTAR

S'obre la porta de l'avió, es dispara l'adrenalina, saltes des de 4000 m i voles a 200 Km/h durant 60 s de caiguda lliure. Mola, no?

1i

4000
mts

2i

60s
caiguda lliure

3i

200
km/h

4i

4min
paracaigudes

UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

Regala't una experiència per a tota la vida.
Regala't un somni.

PREPARA'T PER A SALTAR

EN NOMÉS 3 PASSOS

p1

BRÍFING

Un els nostres instructors us donarà una breu explicació sobre els procediments de seguretat del salt: com accedirem i ens situarem dins de l'aeronau, quina posició adoptarem a la porta abans de saltar, quina posició tindrem durant la caiguda lliure, què farem amb el paracaigudes obert i com aterrarem.

p2

EQUIPAMIENT

Utilitzarem un mico de salt d'únic ús i màscara (protocol covid19). Se'ns ajustarà un arnès especifico per a salts en tàndem que es connectarà a l'equip de l'instructor durant el vol en l'avió. Se'ns proveirà d'ulleres de paracaigudisme i guants si fos necessari.

p3

VOL EN AVIÓ

L'ascens a l'altura de salt és d'aproximadament 15min i el passatger se situa davant del seu monitor per a facilitar el control i equipament. Una vegada equipats el monitor és qui controla el moviment i posicionament del passatger cap a la porta de l'aeronau

LA MEJOR TECNOLOGÍA
PER A MAI OBLIDAR

HANDYCAM VIDEO

HANDYCAM PHOTOS

EXTERNAL VIDEO

EXTERNAL PHOTOS

UNA EXPERIÈNCIA 360º

OPCIONS DE CÀMERES

es contracten en la nostra oficina el dia del salt

És una càmera que l’instructor porta enganxada al seu canell i va fent un reportatge en primer pla del passatger i l’instructor (manera selfie).

HANDYCAM (Fotos o Video) : 74€
HANDYCAM (Fotos i Video) : 99€

És un altre paracaigudista que salta alhora, i va realitzant el reportatge des de fora, amb una visió més panoràmica. El passatger surt de cos sencer, la imatge més buscada d’aquest tipus de càmera és el moment del salt des de l’avió.

EXTERNA (Fotos o Video) : 125€
EXTERNA (Fotos i Video) : 139€

Mateixa manera que la HANDYCAM però amb una càmera 360º.

360º (Video) : 99€

HANDYCAM (Video i Foto) + CÀMERA EXTERNA (Video i Foto) : 219€

HANDYCAM 360º (Video) + CÀMERA EXTERNA (Video i Foto) : 219€